Welkom bij DynaTrans Koeriersdienst Houten

Wij zijn Dynatrans uit Houten. Een koeriersbedrijf dat klaarstaat wanneer u ons nodig heeft. We denken met u mee en doen wat we zeggen en Dynatrans is in het bezit van een Niwo vergunning.

Door onze ervaring in het diverse soorten koeriersdiensten rijden wij, naast de algemeen bekende koeriersdiensten, ook voor de diverse zorg instellingen, ziekenhuizen, en tandtechnische bedrijven en zijn bekend met wat hiervoor gevraagd wordt. 

Heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons gerust weten, zodat we hiervoor ook een gepaste oplossing kunnen vinden.

Spoeddiensten

Onze spoedkoeriers leveren snel en betrouwbaar pakketten door heel Nederland en het buitenland. Met onze efficiënte service en snelle bezorging staan wij altijd paraat voor jouw spoedzendingen.

Bel ons direct voor een aanvraag/offerte op +31(0) 6 25 14 22 19

Ons dienstenaanbod

Dynatrans gaat verder waar anderen op de rem trappen! Daarom is ons dienstenaanbod uitgebreid, zodat we voor al uw zendingen een oplossing kunnen vinden. Mede door de korte lijnen binnen ons bedrijf verloopt de communicatie soepel en overzichtelijk, en heeft u (indien gewenst) direct contact met de koeriers die met uw pakketje onderweg zijn.

Onze diensten samengevat

Opslag

Ook voor u opslag kunt u bij ons terecht. We kunnen de goederen voor u opslaan, en deze indien gewenst per afroep ook voor u laten bezorgen op iedere gewenste locatie, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast kunt u met ons Order-Pick-System de gehele voorraad bij houden. Hiermee bent u altijd op de hoogte van u voorraad en grijpt u nooit mis.

Heeft u interesse of vragen over deze dienst, dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen, of via ons contactformulier. We zullen u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact

Nieuwe Schaft 1 D
3991 AS Houten

+31 (0) 30 275 0869
0629378025

KvK: 60846798
BTW : NL001955506B05
Niwo: 33563

Kantoortijden:
Maandag-Vrijdag 7.00-20.00 uur.