Dynatrans

Ons dienstenaanbod

Dynatrans gaat verder waar anderen stilstaan! Daarom is ons dienstenaanbod uitgebreid zodat we voor elke zending een oplossing kunnen vinden. Mede door de korte lijnen binnen ons bedrijf is miscommunicatie verleden tijd en heeft u indien gewenst direct contact met de koeriers die met uw pakketje onderweg zijn.

Naast standaard levering kunt u ook kiezen voor spoedleveringen binnen 30 minuten halen wij u pakket op en rijden rechtstreeks naar de door u opgeven afzender. dit doen wij zowel nationaal als internationaal..

GDP Gecertificeerd

Dynatrans koeriersdienst is ook gecertificeerd voor het vervoer van medicijnen.Ook rijden wij al voor de diverse zorginstellingen en ziekenhuizen en tandtechnicus dus wij weten wat hiervoor gevraagd wordt.Referenties hierover zijn bij ons opvraagbaar.

Werkwijze

page3-img1
U kunt telefonisch uw zending doorgeven. Dat is het snelst. We zorgen dat we direct voor u klaarstaan!

U heeft de mogelijkheid om een zending direct online aan te melden. U ontvangt hiervan ook een kopie in uw mailbox. We nemen daarna direct contact met u op om samen met u de zending door te nemen dit om misverstanden te voorkomen.

page3-img2
Voorafgaand aan een zending laten we u weten wat de totaalprijs zal zijn. Wij houden net als u niet van verrassingen achteraf.

Wij zijn telefonisch te bereiken, op maandag t/m zaterdag vanaf 7.00 uur tot 20.00 uur. Op telefoonnummer +31 (0) 629378025

 

Algemene Voorwaarden

Condities waaronder wij werken. Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van die werkzaamheden, van toepassing:

  • De Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten 1990 (AVK.
  • De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC)
  • Het verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer over de weg (CMR).
  • Met betrekking tot bovenstaande voorwaarden is steeds de laatst gedeponeerde versie van toepassing
  • Tevens zijn van toepassing de op de factuur vermelde betalingsvoorwaarden van www.dynatrans.nl
  • ​bovenstaande bepalingen kunnen gratis worden aangevraagd bij www.vervoeradres.nl